Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaikilla lapsilla on oikeus turvalliseen ja virikkeelliseen kasvuympäristöön, tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittymiseen sekä erityiseen suojeluun.

Lastensuojelun palveluihin kuuluvat avohuollon tukitoimet, lasten sijaishuolto sekä lasten ja nuorten jälkihuolto. Lastensuojelun tehtävänä on lasten oikeuksien turvaaminen sekä vanhempien ja muiden huoltajien tukeminen kasvatustehtävässä. Ensisijaisesti pyritään siihen että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.
 
Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, 2 työpaikkaa
 
Työavain 7-1228-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 12.08.2019
Hakuaika päättyy 03.07.2019  kello 16:00
Idän lastensuojelu/Kivikko1 , Tallinnanaukio 1 00930 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lastensuojelu
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kahta sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Itäkadun lastensuojelun Kivikko 1 tiimissä on 8 sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä. Itäkadun perhekeskuksessa on 3 lastensuojelun avohuollon tiimiä. Sijaintimme on erinomainen kulkuyhteyksien, monitoimijaisen verkostoyhteistyön sekä palveluiden kannalta.

Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja työtä tukevat rakenteet mm. esimiehen kanssa käytävät viikoittaiset ohjauskeskustelut, tiimikokoontumiset, ulkoinen työnohjaus sekä pyrkimys parityöhön Tuemme sosiaalityön opintojen suorittamista ja osallistumme aktiivisesti opiskelijoiden harjoittelujaksojen ohjaamiseen. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä pyrimme tukemaan perheitä niin, että lasten asuminen kotona olisi mahdollista. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan, jonka laatimisesta vastaa lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä. Työhön liittyy myös mm. erilaisten päätösten valmisteluja, verkostoyhteistyötä sekä osallistumista virka-aikaiseen päivystystyöhön.

Helsingin kaupungilla on monipuolinen koulutustarjonta sekä paljon erilaisia henkilöstöetuja. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 – 13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta

 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3530,20 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava sosiaalityöntekijä Carita Henäsmäki
040 5848664
carita.heinasmaki@hel.fi
 
Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Teiro
050 4020263
sanna.teiro@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa