Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät työsuhde-edut ja mahdollista työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta stadinasunnot.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-2210-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 22.12.2019)
Hakuaika päättyy 24.06.2019  kello 16:00
Päiväkoti Pikkusuo , Pikkusuonkuja 3-5 00670 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on kiinnostunut kehittämään kanssamme laadukasta varhaiskasvatusta. Varhaiskasvatukseen tarvitaan meidän kaikkien tietotaitoa ja olemme yhteistyönä sitoutuneet turvaamaan kaikille hyvät mahdollisuudet toteuttaa omaa tehtäväänsä.

Päiväkotimme koko kasvatushenkilöstö on saanut "Huomaa hyvä" koulutuksen. Positiivinen pedagogiikka on nostettu päiväkotimme punaiseksi langaksi ohjaamaantyötämme. Jos vahvuuspedagogiikka on sinulle ennestään tuttu tai koet halukkuutta olla mukanan kehittämissä sitä varhaiskasvatukseen sopiviksi, niin tämä paikka saattaa olla sinun. Metsä on osaoppimisympäristöämme. Pikkusuon varhaiskasvatuksessa painottuvat metsässä toimiminen sekä positiivinen pedagogiikka.
Pikkusuo sijaitsee Paloheinässä keskuspuiston vieressä. Luonto ja lähellä olevat liikuntapaikat tarjoavat lapsillemme erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja luonnossa tapahtuvaan varhaiskasvatukseen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Hannele Riekkinen
09 310 69831
hannele.riekkinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa