Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla työskentelee noin 14 000 alan ammattilaista ja asiantuntijaa. Toimintaa on eri puolilla Helsinkiä ja lähikuntia. Teemme merkityksellistä työtä laadukkaasti ja suurella sydämellä, sillä 600 000 helsinkiläisen hyvinvointi, terveys ja sosiaalinen turvallisuus ovat meille tärkeitä.

Tekemällä asioita yhdessä saavutamme tavoitteemme parhaiten.
 
Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kesätyö, 8 työpaikkaa
 
Työavain 7-1193-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 17.06.2019  kello 16:00
Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala ,  työtehtävien mukaisesti 00530 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Toimialan hallinto / Henkilöstö- ja kehittämispalvelut
Kesätyöt ja kesäsijaisuudet
 
Tehtävän kuvaus: Miltä kuulostaisi viettää kesää parhaassa mahdollisessa ympäristössä yhdistäen rentoa hengailua Helsingissä sekä tärkeää työtä Stadin sotessa?

Meillä on tarjolla vielä muutamia kesäsijaisuuksia sairaaloihin, kotihoitoon, monipuolisiin palvelukeskuksiin ja palvelutaloihin sekä terveysasemille. Suurin osa kesäsijaisuuksista on vuorotyötä sairaaloissa, vanhuspalveluissa tai kotihoidossa. Työpisteemme ovat eri puolilla Helsinkiä. Sijaisuudet ovat yleensä kestoltaan 2-3 kuukautta.

Helsingin sairaaloissa työskenteleviltä sairaanhoitajan sijaisilta edellytämme LOVe-lääkehoitolupia, jotka voit suorittaa keväällä tai heti kesän alussa.

Kustannamme käyttöösi Lääkehoidon osaaminen verkossa -materiaalin ja tentin. Koulutusten ja hyväksytysti suoritetun tentin jälkeen annat taidoistasi näytön, ennen kuin voit toteuttaa iv-lääkehoidon toimenpiteitä käytännössä. Jos olet opiskelija, suoritat sairaanhoitajatasoisen LOVe-luvan, lukuun ottamatta verensiirtokurssia.

Tarjoamme sinulle vastuullisen kesäduunin lisäksi kattavan perehdytyksen, merkityksellisen työn, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja oppia uutta. Järjestämme tarvittaessa määräaikaisen asunnon ulkopaikkakuntalaisille kesätyöntekijöille.
(lisätiedot: stadinasunnot.fi.)

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Voit halutessasi täydentää hakemustasi videohaastattelulla. Lähetämme sinulle linkin videohaastatteluun jos vastaat hakemuksessasi tätä koskevaan kysymykseen myönteisesti.

Lue lisää kesäsivuiltamme alta kohdasta Linkki lisätietoihin tai kopioi selaimeen osoite, https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/ajankohtaista/sairaanhoitajat-ja-terveydenhoitajat/
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai alan opintoja vähintään seuraavasti:

Sairaanhoitajan sijaisuudessa:
140 op -kotihoito, sairaalat, monipuoliset palvelukeskukset ja palvelutalot

Terveydenhoitajan sijaisuudessa 200 op

Lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian tulee olla suoritettuna.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää terveyttä sekä hoitotyön osaamista suhteessa opintoihisi ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Rekrytoivan yksikön esimieheltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
 
Luemme eduksi: jos voit työskennellä koko kesän ja myös elokuussa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: koulutuksen ja työtehtävien mukaisesti
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Henkilöstöresurssipalvelut
sotekesa@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa