Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

 
Tiedolla johtamisen päällikkö
 
Työavain 47-50-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 12.08.2019  kello 16:00
Kaupunginkanslia , Pohjoisesplanadi 11-13 00170 Helsinki
IT-ala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin tavoitteena on olla maailman toimivin ja parhaiten digitalisaatiota hyödyntävä kaupunki. Kaupungin digitalisaatio-ohjelmassa keskeisenä tavoitteena on luoda kyvykkyys kaupunkilaisten proaktiivisempaan ja henkilökohtaisempaan palvelemiseen. Tämä edellyttää data- ja tekoälykyvykkyyksien kehittämistä.

Haemme nyt tiedolla johtamisen päällikköä (Head of Data) viiden vuoden määräaikaiseen palvelussuhteeseen.

Tiedolla johtamisen päällikkö johtaa datan, digitaalisen tietoperustan, analytiikan ja tekoälykyvykkyyksien kehittämistä kaupunkitasoisesti. Vastuulla on muodostaa Helsingin kaupungin datavisio ja datastrategia, sekä johtaa näiden menestyksekästä toimeenpanoa ottaen huomioon eri kohderyhmien tarpeet (työntekijä, kaupunkilainen, yritykset/yhteisöt sekä turistit).

Tiedolla johtamisen päällikkö johtaa myös kaupunkitasoisten data-alustojen perustamista, joiden päälle voidaan rakentaa erilaisia data-, analytiikka- sekä tekoälyratkaisuja. Lisäksi hän johtaa data-analytiikan hyödyntämistä prosesseissa, kaupunkitasoisen datan keräämistä ja hallintaa.

Tiedolla johtamisen päällikkö on Helsingin digitalisaatio-ohjelman onnistumisen kannalta yksi avainrooleista. Tehtävässä raportoidaan Helsingin kaupungin digitalisaatiojohtajalle.


 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Digitalisaatiojohtaja Mikko Rusama
050 572 2229
ti 18.6. klo 15-16, ma 24.6. klo 14-15 ja pe 9.8. klo 10-11
 
 
 Hae paikkaa