Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Ylilääkäri, Viiskulman terveysasema, vakinainen
 
Työavain 7-1170-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 01.07.2019  kello 16:00
Viiskulman terveysasema , Pursimiehenkatu 4 00150 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Terveysasemat ja sisätautipoliklinikka
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista johtajaa ylilääkärin vakinaiseen virkaan sopimuksen mukaan.

Terveysaseman ylilääkärinä johdat ja kehität yhdessä osaavan henkilöstön kanssa avosairaanhoidon vastaanottotyötä. Teet myös asiakastyötä. Pääset kanssamme kehittämään terveysasemien toimintaa myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Ylilääkärinä olet osa alueellista esimiesverkostoa, joka tarjoaa apua johtamisen haasteisiin.

Viiskulman terveysasemalla on yhteensä 22 lääkärivakanssia. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Meillä on kehitysmyönteinen ilmapiiri ja tuemme tieteellistä aktiivisuutta.

Tarjoamme avosairaanhoidon palveluja 55 000 asukkaalle 50 ammattilaisen voimin. Vuodesta 2017 kävijätyytyväisyys on ollut erinomainen. Yhteistyö Töölön ja Lauttasaaren terveysasemien kanssa on tärkeää. Yhteensä eteläiset terveysasemat vastaavat noin 115 000 asukkaan palveluista.

Kannustava palkkaus on paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä kliiniseen työhön että johtamiseen. Lisäksi kaupungilla on hyvät työsuhde-edut ja työsuhdeasuntokin on järjestettävissä tarvittaessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1170-19. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: erinomaisia työyhteisötaitoja, myönteistä asennetta ja valmiutta kehittää omaa ammatillista osaamista ja terveysaseman toimintaa. 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 5711,22 e/kk
Työaika: 38h 15min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Johtava ylilääkäri Raija Puustinen
050 365 1359
raija.puustinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa