Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Fysioterapeutti, Syystien monipuolinen palvelukeskus, arviointi- ja kuntoutusyksikkö, vakinainen
 
Työavain 7-1111-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.07.2019
Hakuaika päättyy 29.05.2019  kello 16:00
Syystien monipuolinen palvelukeskus/arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikoti , Takaniitynkuja 3 00780 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme fysioterapeuttia 20-paikkaiseen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikotiin, jossa on lisäksi 4 kaupunkitasoista päihdekuntoutuspaikkaa yli 65-vuotiaille.

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikodissa saat työskennellä oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Fysioterapeuttina olet tärkeä osa arviointi-ja kuntoutustiimiä, jonka tavoitteena on asiakkaan turvallinen kotiutuminen. Fysioterapeutti tukee asiakkaiden toimintakykyä ryhmä-ja yksilöohjauksessa, sisältäen arvioinnin, suunnittelun ja toteutuksen.

Työssäsi fysioterapeuttina koet tärkeinä lähtökohtina kuntoutumista edistävän ja arjen aktiivisuutta tukevan vanhustyön. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden ja monisairaiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta, hoidon monialaisuudesta ja hallitset verkostojen luomisen eri toimijoihin ikäihmisiin liittyen. Olet yhteistyökykyinen, luova ja joustava geriatrisen fysioterapian osaaja. Kirjaamisessa ja arvioinnissa käytössämme on Effica- ja RAI -järjestelmät.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn kartoituksen ohella liikunta- ja fysioterapiasuunnitelmien laatiminen sekä toteutus, kotikäynnit ja hoitoneuvottelut, kohdennettujen liikuntaryhmien suunnittelu ja toteutus sekä saumaton toimiminen monialaisessa tiimissä ja asiakasta hoitavassa verkostossa. Toimenkuvaasi kuuluvat myös apuvälinetarpeen arviointi ja käytön opastus sekä hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus. Työaikamuotona on yleistyöaika.

Arviointi-ja kuntoutusyksikössä vaaditaan työntekijältä oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Meillä tuetaan mm. muistisairaiden, neurologisten sekä mielenterveys-ja päihdeasiakkaiden kuntoutumista.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 475,85 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Riitta Samola
09 310 24744
riitta.samola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa