Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Osastonhoitaja, Laakson sairaala, määräaikainen
 
Työavain 7-1102-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.05.2019  kello 16:00
Laakson sairaala , Lääkärikatu 8 00250 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Helsingin sairaala
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme osastonhoitajaa infektio-osastolle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 17.6.19-31.1.20 tai aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Osastolla on 27 sairaansijaa ja henkilöstömäärä on 25. Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä tulevia potilaita. Hoitamisessa akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote ohjaavat työtä. Tavoitteena on potilaan kotiutuminen mahdollisimman pian omaan sosiaaliseen ympäristöönsä.

Osastonhoitajana huolehdit ja varmistat, että osastolla toteutettava hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtäviisi kuuluu erilaiset päivittäiset henkilöstöhallinnon tehtävät sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä ylihoitajan kanssa. Teet tiivistä moniammatillista yhteistyötä eri ammattiryhmien sekä muiden sairaalan yksiköiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kiinnostusta hoitotyön lähiesimiestehtäviin, kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, halua kehittää hoitotyötä ja toimia potilaslähtöisesti toiminnan muutoksissa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen hoitotyön lähiesimiestyöstä.Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja työsuhde-etuja mm. työsuhdematkalippuedun. Lisää työsuhde-eduista löydät alta kohdasta, linkki lisätietoihin tai kopioimalla selaimeesi osoite https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. tai erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3082,67e/kk.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: jaksotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
ylihoitaja Kirsi Ahonen
09 310 47432
kirsi.ahonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa