Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Sosiaalityöntekijä, Lännen aikuissosiaalityö, määräaikainen
 
Työavain 7-1099-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 29.07.2019 (päättyy 26.02.2020)
Hakuaika päättyy 28.05.2019  kello 16:00
Lännen aikuisosiaalityö , Hopeatie 6 00440 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja –ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat kuntoutusohjaus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.

Haemme lännen aikuissosiaalityöhön määräaikaiseen virkaan sosiaalityöntekijää. Työ on mahdollista aloittaa jo 29.7.2019.

Lännen aikuissosiaalityössä toimii kaksi tiimiä. Tiimi 1: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaaja, kaksi etsivän lähityön sosiaaliohjaajaa, yhdyskuntatyöntekijä sekä asukastilan ohjaaja sekä johtava sosiaalityöntekijä. Haettava tehtävä on tiimissä 1.

Tiimi 2: een kuuluu kolme sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa sekä kaksi kriisimajoitustyöryhmän sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on sosiaalihuoltolain mukaisesti apua tarvitsevien yli 30-vuotiaiden helsinkiläisten kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja suunnitelmallinen työskentely niin, että asiakkaiden yksilölliset tarpeet tulevat huomioiduksi. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen. Palvelutarpeen arvioinnin pohjalta tehdään sosiaalityön suunnitelma. Tarvittaessa teemme täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä asiakassuunnitelmaan pohjautuen.

Arvostamme työntekijässä sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoamme oman työhuoneen, liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja tiimeillä on säännöllinen työnohjaus.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
Lisäksi edellytämme: Kehittämismyönteisyyttä ja hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.
 
Luemme eduksi: Helsingin ATJ -järjestelmän ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3207, 10 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Johanna Moll
09 310 41133
johanna.moll@hel.fi
050 347 4937
 
Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Ilkko
09 310 24310
paivi.ilkko@hel.fi
040 336 0914
 
 
 Hae paikkaa