Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 työpaikkaa
 
Työavain 5-1846-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 27.05.2019  kello 12:00
Päiväkoti Käpylinna, Varhaiskasvatusyksikkö Alku-Käpylinna , Ilmattarentie 32 00610 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajia päiväkoti Käpylinnaan. Toiminta on alkanut helmikuun alussa uusissa puhtaissa ja valoisissa Paviljonki-tiloissa, Ilmattarentiellä Käpylässä noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Mäkelänkadulta. Tule tekemään Vasun mukaista varhaiskasvatusta ja rakentamaan toimintaympäristöä yhdessä lasten ja innostuneen henkilökunnan kanssa.

Olemme mukana musäkärry-toiminnassa, saamme säännöllisesti käyttöömme upean soitinkokoelman joka innostaa lapsia tekemään musiikkia yhdessä. Alueellamme painotamme Aivotaito- ja Aikamatka-koulutuksia. Tule kehittämään kanssamme pedagogista dokumentointia ja mahdollistamaan lapselle hyvä päivä, lapsen kanssa yhdessä ihmetellen ja tutkien. Lapsen lämmin kohtaaminen ja lapsen innostaminen oppimisen iloon luo lapselle laadukkaan kokonaisen päivän. Avoimen vuorovaikutuksen yhteisössämme saat hyvän varhaiskasvatuksen opettajien tuen työllesi ja pitkäjänteisen perehdytyksen tehtävään.

Uuden kauden alkaessa ja työskentelyn pääpaino kohdentuu esiopetusryhmään tai 2-4 vuotiaiden lasten ryhmään. Haastatteluajankohdat sovitaan kanssasi. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2019.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2593,84 euroa /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Kirsti Stenroos
09 310 52990
kirsti.stenroos@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa