Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.
 
Erikoisammattimies
 
Työavain 6-88-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.05.2019  kello 16:00
Kiinteistönhoitoyksikkö, itäinen kiinteistönhoitotiimi , Käpyläntie 11 E 00600 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kiinteistönhoitoyksikön päävastuulla on sosiaali ja terveys -toimialaan kuuluvien toimitilojen sekä Tukkutorin kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut. Lisäksi yksikkö vastaa apuvälineiden huollosta ja korjauksesta. Yksikkö jakautuu kuuteen tiimiin: eteläinen-, itäinen-, keskinen-, läntinen ja pohjoinen kiinteistönhoitotiimi sekä apuvälinetiimi.

Haemme itäiseen kiinteistönhoitoyksikköön ERIKOISAMMATTIMIESTÄ.

Erikoisammattimiehenä vastaat itäisen kiinteistönhoitotiimin alueella lvis- laitteistojen huolloista ja korjauksista sekä kiinteistöjen ylläpitotehtävistä. Hallitset alueella olevien rakennusten talotekniset järjestelmät. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelua.

Olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen ja lisäksi sinulla on kiinnostusta teknisiin laitteisiin ja järjestelmiin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää teknistä ammattitutkintoa sekä työkokemusta kiinteistönhoito– ja kunnossapitotöistä.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
tiimipäällikkö Marko Hokkanen
09 310 31990
marko.hokkanen(at)hel.fi
040 138 9142
 
 
 Hae paikkaa