Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Psykologi, Perheneuvola, Vuosaaren työryhmä
 
Työavain 7-1082-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.09.2019 (päättyy 12.07.2020)
Hakuaika päättyy 31.05.2019  kello 16:00
Perheneuvola Vuosaaren työryhmä , Kahvikuja 3 00980 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme psykologin hoitovapaasijaista perheneuvolan Vuosaaren työryhmään.

Perheneuvolan työryhmä on osa Vuosaaren perhekeskusta ja terveys- ja hyvinvointikeskusta, jossa ollaan kehittämässä yhteistä asiakaslähtöistä työskentelyä ja eri toimijoiden osaamisen nivomista yhteiseen asiakassuunnitelmaan.

Perheneuvolan psykologi kuuluu kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmään, jossa on neljä psykologia ja neljä sosiaalityöntekijää sekä konsultoiva lastenpsykiatri. Työryhmän työntekijöillä on monipuolista lisäkoulutusta, jota työpari- ja tiimityöskentelyssä pääsee hyödyntämään.

Perheneuvolan asiakkaita ovat Vuosaaren perhekeskuksen alueella asuvat alle 18-vuotiaitten lasten ja nuorten perheet. Psykologi toimii lapsen ja nuoren psyykkisen kehityksen erityisasiantuntijana. Perheneuvolassa työskennellään yhteistyössä vanhempien kanssa perheen toimintakykyä ja vuorovaikutusta tukevien psykoterapeuttisten menetelmien avulla.
 
 
Kelpoisuusehto:  Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa sekä kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai vastaava Valviran hyväksymä psykoterapiakoulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
Luemme eduksi: Työkokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehdystä psykososiaalista tukea sisältäneesta työstä.
Perheneuvolan erikoistumiskoulutuksen tai muun lasten ja perheiden kohtaamiseen ja vuorovaikutuksen tukemiseen valmiuksia antavan lisäkoulutuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3426,92 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava sosiaalityöntekijä Heidi Hakanen
09 310 62474
heidi.hakanen@hel.fi
 
Johtava psykologi Raija-Liisa Keini
09 310 56604
raija-liisa.keini@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa