Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara.
 
Työturvallisuuspäällikkö
 
Työavain 43-44-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.05.2019  kello 16:00
Henkilöstöyksikkö , Ilmalankuja 2 L 00240 Helsinki
Stara, Hallinto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme turvallisuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Staran hallinnon henkilöstötiimiin. Toimit myös työsuojelupäällikkönä Starassa. Tule pitämään huolta suuresta henkilöstöstämme, jolla on näkyvä rooli toimivan kaupungin rakentajana.

Mitä teet?

Johdat ja kehität kokonaisvaltaisesti Staran työturvallisuuskulttuuria ja työmaiden turvallisuutta yhteistyössä johdon, tuotannon ja työterveyshuollon kanssa. Tavoitteena on varmistaa myönteinen kehitys kohti tavoitettamme, joka on nolla tapaturmaa.

Asetat työturvallisuuden parantamisen vuositavoitteet, mittaat niiden toteutumista ja raportoit tuloksista. Olet johdon strateginen kumppani työturvallisuusasioissa.

Johdat turvallisuuden ohjeistusten, käytäntöjen ja työkalujen kehittämistä sekä viet niitä sitkeästi osaksi arjen työtä. Viestit taitavasti erilaisissa verkostoissa ja edistät siten turvallista työkulttuuria Starassa. Neuvot ja koulutat esimiehiä työsuojeluasioissa.

Työsuojelupäällikön roolissasi huolehdit työsuojelun yhteistoiminnan järjestämisestä ja kehittämisestä. Olet perehtynyt työsuojelua koskevaan lainsäädäntöön.

Vastaat varautumisen ja valmiussuunnittelun kokonaisuuksista Starassa.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan työkokemusta ja näyttöjä vastuullisista turvallisuustehtävistä.

Ajattelet strategisesti, toimit oma-aloitteisesti ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen ja saat asiat tapahtumaan.

Eduksesi luetaan aiempi kokemus tekniseltä alalta.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, henkilöstöedut.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
henkilöstöpäällikkö Tommi Majanen
09 310 39270
tommi.majanen@hel.fi
pe 17.5. klo 9-11 ja pe 24.5. klo 14-15
 
 
 Hae paikkaa