Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Asuntoneuvoja
 
Työavain 6-84-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.06.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 27.05.2019  kello 16:00
Asuntopalvelut , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Asukas- ja yrityspalvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Stadin asuntojen neuvontatiimi hakee taitavaa asiakaspalvelijaa määräaikaiseen ASUNTONEUVOJAN tehtävään 31.12.2019 saakka. Työ alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Asiakkaitamme ovat Helsingin kaupungin ARA vuokra-asunnon hakijat. Neuvot hakijoita puhelimessa, asiakaspalvelutiskillä ja chatissa sekä vastaat sähköpostikyselyihin. Kokemuksen karttuessa sinut koulutetaan tarkastamaan asuntotarjousasiakirjoja, kuten varallisuustodistuksia. Lisäksi teet muitakin monipuolisia toimistotehtäviä, kuten sähköisten tietokantojen päivittämistä.

Sinulla on tehtävään soveltuva keskiasteen ammatillinen tutkinto ja kokemusta haastavistakin asiakaspalvelutilanteista. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, tarkkuutta ja joustavuutta. Katsomme eduksi muun kielitaidon ja erinomaiset ict-taidot.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Asuntopalvelut-yksikkö markkinoi ja välittää kaupungin vuokra-asunnot. Asumisoikeusasioissa
se palvelee asuntoja hakevia kuluttajia sekä asuntojen omistajayhteisöjä. Lisäksi yksikkö ylläpitää
HITAS-järjestelmää, kohdentaa valtionavustuksia uudis- ja korjausrakentamiseen sekä ohjaa yleishyödyllisiä yhteisöjä asukasvalintoihin liittyvissä asioissa.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2082,62
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Tiimipäällikkö Satu Kaaria
09 310 34194
satu.kaaria(at)hel.fi
041 539 3014
 
 
 Hae paikkaa