Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raitio- ja metro pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. Noin puolet kaupungin joukkoliikennematkoista kuljetaan HKL:n kyydissä.
 
Logistiikkasuunnittelija
 
Työavain 21-50-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 01.06.2019 (päättyy 31.05.2021)
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
HKL-liikelaitos , Toinen linja 7 00530 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Yhteiset palvelut
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Tarjoamme logistiikkasuunnittelijan mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan toimintaympäristön HKL:n uudistuvassa hankinta- ja materiaalihallinnossa. Pääset näköalapaikalle osallistumaan varastojen, materiaalihallinnan ja raportoinnin kehittämiseen kasvavassa raideliikennemarkkinassa. Vastaat materiaalitoiminnoista kaikilla HKL:n varikoilla keskittyen kuitenkin Roihupellon metrovarikon ja Vallilan varikon päävarastoihin.

Logistiikkasuunnittelijana vastaat kunnossapidon suunnittelun mukaan materiaalin saapumisesta oikeamääräisenä oikeaan aikaan ja paikkaan. Kehität toimitusketjua, varastojen tiloja, imuohjausta sekä muita varastoon ja varaosiin liittyviä toimintoja yhdessä materiaalihallinnon asiakkaan HKL-kunnossapidon kanssa. Vastaat länsimetron kriittisten varaosien varastoinnista ja varastokirjanpidosta. Työtehtäviisi kuuluu myös materiaalihallinnan kokonaisuuden raportoinnin kehittäminen. Osallistut myös hankinnan raportoinnin kehittämiseen.

Ohjaat myös muun infran varaosien hallinnan kehitystä HKL-kunnossapitoa kuunnellen. Uusien toimintamallien käyttöönotto ja jalkautus ovat osa työtäsi. Vastaat itsenäisesti sinulle määriteltyjen projektien vetämisestä ja niiden laadukkaasta lopputuloksesta.

Varastojen hallinnan kehittämisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat sovittujen tuotealueiden kilpailutukset ja tilaukset, jotka teet yhteistyössä teknisten asiantuntijoiden kanssa. Hankintaprosessissa vastaat asiakirjojen laatimisesta hankintalain, Helsingin kaupungin ja HKL:n ohjeistuksen mukaisesti aina kilpailutusasiakirjoista hankintapäätökseen ja sopimukseen saakka.

Pääsääntöisenä työkaluna niin materiaalihallinnassa kuin hankinnassa on SAP-järjestelmä. Lisäksi HKL hankinnassa on käytössä useita muita järjestelmiä, joten hakijalta edellytetään vahvaa tietoteknistä osaamista.

Luonteeltasi olet positiivinen, järjestelmällinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja sinulla on halu kehittää itseäsi ja prosesseja. Kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa. Omaat hyvän paineensieto- ja päätöksentekokyvyn.
Tehtävää hakevalta edellytetään vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa sekä vahvaa näyttöä materiaalihallinnan ja varaston kehittämisestä. Hakijalta vaaditaan myös SAP järjestelmän käyttökokemus MM-moduulin osalta. Kokemus julkisista hankinnoista katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää Office-paketin (Word, Excel, PowerPoint) ohjelmistojen sekä selainpohjaisten käyttöliittymien hallintaa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Lisäksi englannin sekä saksan ja/tai ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Nina Sundell p. 040 485 0195.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3272,40 €/kk
Työaika: 36,75 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hankintapäällikkö Nina Sundell
040 485 0195
nina.sundell@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa