Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 4 työpaikkaa
 
Työavain 5-1780-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Yliskylä , Köökarinpolku 1 00800 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatusyksikkö Yliskylään motivoituneita, innostuneen työotteen omaavia sekä niin digitaalisen toimintakulttuurin kehittämisestä kuin luontopedagogiikasta kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia.

Tule mukaamme toteuttamaan Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa ja tuo mukanasi myös uudet ja raikkaat ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Arvostamme pedagogista silmää, hyviä tiimityötaitoja, kehittävää ja arvioivaa työotetta sekä positiivista asennetta.

Sijaitsemme erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Laajasalossa. Avasimme uudisrakennuksen keväällä 2018 ja ympärillämme on upea Tullisaaren puisto sekä Laajasalon metsät ja rannat. Retkeily lasten kanssa onnistuu helposti niin luonto- kuin kulttuurikohteisiinkin. Päiväkodillamme on mahtavat uudet toimintatilat kahdessa kerroksessa tieto- ja viestintäteknologisilla laitteilla varustettuna sekä suuri leikkipiha metsäalueineen.

Haussa huomoidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävät alkavat 5.8.19 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Sirkku Sydänmäki
09 310 56420
sirkku.sydanmaki@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa