Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan viestintäpalvelujen tavoitteena on kasvattaa toimialan positiivista tunnettuutta ja sen palvelujen vetovoimaisuutta Helsingissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Viestintäpalvelut vastaa sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä, päivittäisviestinnästä, palveluneuvonnasta, markkinoinnista, Helsinki-brändin rakentamisesta sekä toimialan osallisuus- ja vuorovaikutustyöstä.
 
Yksikön päällikkö, palveluviestinnän kokonaisuus
 
Työavain 5-1779-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut
Viestintä
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme yksikön päällikköä kehittämään palveluviestintäyksikköä. Tehtävä on toimialalla uusi.

Yksikön päällikkö toimii 13-henkisen yksikön esimiehenä ja vastaa johtamansa palvelun tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Yksikköön kuuluu toimialan palveluneuvonta, verkkoviestintä ja sisäinen viestintä, vuorovaikutus, perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen viestintä sekä ruotsinkielisen palvelukokonaisuuden viestintä. Yksikön päällikkö osallistuu jokapäiväiseen viestinnän tekemiseen aktiivisesti ja toimii myös palautejärjestelmän pääkäyttäjänä. Päällikkö raportoi viestintä- ja markkinointipäällikölle ja toimii tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Arvostamme työkokemusta vaativista viestinnän tehtävistä, hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävä edellyttää laaja-alaisten viestintätaitojen lisäksi erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen hyvä osaaminen on etu.

Haluamme sinut, joka olet aktiivinen ja idearikas tekemään monipuolisesti viestintää ja innostunut toimimaan kanssamme yhdessä. Sinulla on intohimoa kasvatuksen ja koulutuksen teemoihin ja taitoa johtaa sekä kykyä kehittää innostavasti toimialan viestintää. Vastaat toimialan sisäisen viestinnän kehittämisestä ja sinulla on kokemusta sujuvasta mediayhteistyöstä sekä kriisiviestinnän osaamista.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja innovatiivisen työympäristön ja –yhteisön sekä Helsingin kaupungin työsuhde-edut. Tervetuloa luomaan uudenlaisen oppimisen tulevaisuutta! Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi korkeakoulututkinto ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4141 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna-Kaisa Talvensaari
09 310 15964
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi
14.5. klo 9-11 ja 16.5. klo 13-15
 
 
 Hae paikkaa