Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan viestintäpalvelujen tavoitteena on kasvattaa toimialan positiivista tunnettuutta ja sen palvelujen vetovoimaisuutta Helsingissä, Suomessa ja kansainvälisesti. Viestintäpalvelut vastaa sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä, päivittäisviestinnästä, palveluneuvonnasta, markkinoinnista, Helsinki-brändin rakentamisesta sekä toimialan osallisuus- ja vuorovaikutustyöstä.
 
Yksikön päällikkö, markkinointiviestinnän kokonaisuus
 
Työavain 5-1778-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Viestintäpalvelut
Viestintä
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme yksikön päällikköä kehittämään kasvatuksen ja koulutuksen toimialan markkinointiviestintäyksikköä. Tehtävä on toimialalla uusi.

Yksikön päällikkö toimii 10-henkisen yksikön esimiehenä ja vastaa johtamansa palvelun tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta markkinointiviestinnässä. Yksikköön kuuluu kaupungin lukioiden, Stadin ammatti- ja aikuisopiston sekä suomen- ja ruotsinkielisen työväenopiston markkinointiviestintä. Yksikössä työskentelee lisäksi kolme graafikkoa sekä mediatuottaja. Yksikön päällikkö raportoi viestintä- ja markkinointipäällikölle ja toimii tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Haluamme ideoivan ja innostavan markkinointiviestinnän ammattilaisen tekemään monipuolisesti markkinointia. Markkinointikampanjoiden suunnittelu, kehittäminen, toteutus sekä markkinoinnin tuloksellisuuden mittaaminen sujuvat sinulta vankalla osaamisella. Olet innostunut toimimaan kanssamme yhdessä ja tunnet kasvatuksen ja koulutuksen toimialan omaksesi. Sinulla on taitoa johtaa sekä kykyä kehittää innostavasti toimialan markkinointiviestintää.

Arvostamme työkokemusta vaativista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, hyviä esimiestaitoja sekä kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävä edellyttää vankkaa markkinointiviestinnän osaamista ja lisäksi erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen hyvä osaaminen on etu.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja innovatiivisen työympäristön ja –yhteisön sekä Helsingin kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tervetuloa luomaan uudenlaisen oppimisen tulevaisuutta! Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi korkeakoulututkinto ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4141 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hanna-Kaisa Talvensaari
09 310 15964
hanna-kaisa.talvensaari@hel.fi
14.5. klo 9-11 ja 16.5. klo 13-15
 
 
 Hae paikkaa