Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-1762-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 12:00
Varhaiskasvatusyksikkö Tuorinniemi , Agnetankuja 4 00810 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi esiopetusryhmään. Etsimme joukkoomme esiopetuksen opetussuunnitelmasta ja sen kehittämisestä innostunutta, sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa. Esiopetuksessa pääset tekemään säännöllisesti yhteistyötä Herttoniemenrannan ala-asteen opettajien kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimit lapsiryhmäsi pedagogisena asiantuntijana sekä vastaat ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Osallistut myös yhdessä talon muiden varhaiskasvatuksen opettajien sekä päiväkodinjohtajan kanssa yksikön pedagogisen toimintakulttuurin kehittämiseen ja arviointiin säännöllisissä opettajien palavereissa.

Päiväkoti Tuorinniemi sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ilmapiiri ja mahdollisuus hyödyntää omaa osaamistasi. Odotamme positiivista työotetta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Tehtävä alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Hakijalta edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Mikko Gröhn
09 310 56509
mikko.grohn@hel.fi
 
Varajohtaja Kaisa Rousu
09 310 44144
kaisaleena.rousu@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa