Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
Suunnittelija
 
Työavain 5-1752-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.06.2019
Hakuaika päättyy 22.05.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Tilapalvelut , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Tilapalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tilapalvelut on toimialan tilatarpeisiin ja niiden kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatuki palveluille, käyttäjille ja yhteistyötahoille. Haemme suunnittelijaa tilahankeyksikköön vakinaiseen palvelussuhteeseen vahvistamaan tilapalvelujemme 26 asiantuntijan joukkoa. Työssäsi pääset vaikuttamaan toimialan tulevaisuuden oppimisen ympäristöjen kehittämiseen. Tehtävä alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelija vastaa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan osuudesta tilahankkeiden tarveselvitysten laatimisessa yhteistyössä toimialan johdon, palvelujen ja kaupunkiympäristön toimialan kanssa. Lisäksi suunnittelija vastaa hankkeen suunnittelun ohjauksesta tilojen mitoituksen, toiminnallisuuden, laadun, tilatehokkuuden ja aikataulun osalta sekä osallistuu hanke- ja toteutussuunniteluun toimialan edustajana.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja innovatiivisen työympäristön ja –yhteisön sekä Helsingin kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tervetuloa luomaan uudenlaisen oppimisen tulevaisuutta! Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii

 
 
Kelpoisuusehto:  korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniseltä alalta tai muu soveltuva koulutus ja pitkäaikaisella kokemuksella osoitettu osaaminen vastaavista työtehtävistä.

Hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
Lisäksi edellytämme: näkemystä oppimisympäristöjen ja tilankäytön kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.
 
Luemme eduksi: käytännön kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä riittävän tuntemuksen kasvatuksen ja koulutuksen toimialan toiminnasta ja tilatarpeista.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3349,81 €/kk
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
tilapalvelupäällikkö Mauno Kemppi
09 310 86860
mauno.kemppi@hel.fi
Ti 14.5. klo 8.30-9.30 ja pe 17.5. klo 11.30-12.30
 
 
 Hae paikkaa