Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
Erityissuunnittelija
 
Työavain 5-1751-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.06.2019
Hakuaika päättyy 22.05.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Tilapalvelut , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Toimialan hallinto / Tilapalvelut
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tilapalvelut on toimialan tilatarpeisiin ja niiden kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatuki palveluille, käyttäjille ja yhteistyötahoille. Haemme erityissuunnittelijaa tilahankeyksikköön vakinaiseen palvelussuhteeseen vahvistamaan tilapalvelujemme 26 asiantuntijan joukkoa. Työssäsi pääset vaikuttamaan toimialan tulevaisuuden oppimisen ympäristöjen kehittämiseen. Tehtävä alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Erityissuunnittelijan tehtävään kuuluu toimialan tilojen rakentamishankkeiden koordinointi ja seuranta sekä tilahankkeisiin liittyvien kyselyjen, selvityspyyntöjen ja palautteiden koordinointi, niihin vastaaminen sekä tarvittavan tiedon kokoaminen. Lisäksi erityissuunnittelija osallistuu toimialojen väliseen sisäilmayhteistyöhön.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja innovatiivisen työympäristön ja –yhteisön sekä Helsingin kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tervetuloa luomaan uudenlaisen oppimisen tulevaisuutta! Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii


Tehtävässä vaaditaan viestintäosaamista sekä kykyä koordinoida tehtäviä ympäristössä, jossa on useita toimijoita. Luemme eduksi käytännön kokemuksen vastaavista tehtävistä ja rakentamisen tuntemuksen. Kasvatuksen ja koulutuksen toiminnan ja tilatarpeiden tuntemus sekä hyvät vuorovaikutustaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

 
 
Kelpoisuusehto:  soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 
Lisäksi edellytämme: Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3737 €/kk
Työaika: 36 h 45 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
tilapalvelupäällikkö Mauno Kemppi
09 310 86860
mauno.kemppi@hel.fi
Ti 14.5. klo 8.30-9.30 ja pe 17.5. klo 11.30-12.30
 
 
 Hae paikkaa