Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Erikoislääkäri, päihdepalvelut, vakinainen, 3 työpaikkaa
 
Työavain 7-1046-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.09.2019
Hakuaika päättyy 12.06.2019  kello 16:00
Kalasataman päihdepoliklinikka , Työpajankatu 14 A 00580 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme erikoislääkäreitä päihdepalveluihin 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensisijainen tarve on Kalasataman ja Laakson päihdepoliklinikoilla sekä nuorisoasemalla, mutta työpiste voi muuttua myöhemmin tarpeen mukaan.

Päihdepoliklinikat sijaitsevat Malmilla, Laakson sairaalassa, sekä Vuosaaren ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksissa. Nuorisoasema sijaitsee Hakaniemessä ja on tarkoitettu nuorille 23:een ikävuoteen asti. Poliklinikoilla ja nuorisoasemilla toimii moniammatilliset työryhmät tarjoten avopäihdevieroitusta ja –hoitoa. Päihdepalveluissa hoidetaan myös samanaikaisia lieviä ja mahdollisuuksien mukaan myös keskivaikeita mielenterveydenhäiriöitä.

Lääkäri on moniammatillisen työryhmän jäsen vastaten yksiköiden lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta. Päihdepalveluissa on alkanut palvelujen sisällöllinen kehittäminen toipumisorientaatio - mallin mukaisesti ja myös yhteistyömallien luomista psykiatrian palvelujen kanssa jatketaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1046-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

 
 
Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla (esim. psykiatria, nuorisopsykiatria, yleislääketiede, työterveyshuolto). Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti valita erikoistuva tai muu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38h 15min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. ylilääkäri Martta Palttila-Pulli
040 334 3219
martta.palttila-pulli@hel.fi
 
apulaisylilääkäri Lena Malmberg
040 334 2161
lena.malmberg@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa