Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kaupungin keskushallintovirasto, kaupunginkanslia, on kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja pormestarikunnan yleinen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.
Kaupunginkanslian elinkeino-osastolla joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn, kansainvälisten asioiden ja maahanmuuton osaajia rakentaa Helsingistä yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia.
 
Projektipäällikkö
 
Työavain 47-46-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.05.2019  kello 16:00
Innovaatiot ja uudet kokeilut -yksikkö , Unioninkatu 28 A 00100 Helsinki
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme kaupunginkanslian elinkeino-osastolle innovaatiot ja uudet kokeilut -yksikköön projektipäällikköä Jätkäsaari Mobility Lab –hankkeeseen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.12.2021 saakka.

Tehtävässä vastaat Jätkäsaaren älyliikenteen testialustan kehittämisestä ja yrityslähtöisten pilottien synnyttämisestä, yritysten ja kaupungin välisestä yhteistyöstä, tavoitteiden asettamisesta ja seurannasta sekä hankkeen etenemisen raportoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyö muiden alueella toteutettavien kokeilualusta- ja pilotointihankkeiden kanssa.

Hanke on rahoitettu Helsingin kaupungin innovaatiorahastosta, ja se toteutetaan Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin yhteistyönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti kykyä vuorovaikutuksen ja yritysyhteistyön rakentamiseen. Sinulla on ymmärrystä älyliikenteen mahdollisuuksista, kokeilu- ja innovaatiotoiminnasta, organisaatioiden kehittämisestä sekä näyttöä onnistuneesta kehittämistyöstä. Sinulta onnistuu yhteistyö yksityisten yritysten ja julkisen sektorin kanssa, kehittämisprojektien suunnittelu, johtaminen ja raportointi sekä mittareiden luominen ja seuranta. Ymmärrät lisäksi uudempien teknologioiden hyödyntämismahdollisuudet.

Toimintatavaltasi olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja selkeä. Näet ison kuvan ja pystyt priorisoimaan ja keskittymään olennaiseen. Osaat selkeän kirjallisen ilmaisun ja tiivistämisen taidon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme suomen kielen ja englannin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa, sekä esiintymistaitoa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Tehtävä täytetään heti haun määräajan umpeuduttua. Tarkasta aloitusajankohdasta neuvotellaan kuitenkin erikseen.

Tehtävää jo aiemmin hakeneet (työavain 47-18-19) otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4006,98 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Erityisasiantuntija Kalle Toivonen
+358 40 334 7261
kalle.toivonen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa