Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen, metroliikenne kaksinkertaistuu ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.
 
ICT-projektipäällikkö
 
Työavain 21-46-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 03.06.2019  kello 16:00
HKL:n pääkonttori , Toinen linja 7 A 00530 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Yhteiset palvelut
IT-ala
 
Tehtävän kuvaus: HKL hakee vakinaiseen toimeen ICT-projektipäällikköä kehittämään HKL:n tietoteknisiä hankkeita niiden käynnistämisestä käyttöönottoon asti. Tehtävässä yhdistyy ICT-projektien johtaminen, ICT-arkkitehtuurin määrittely ja järjestelmien toiminnallinen määrittely. ICT-projektipäällikkö toimii useiden osittain eri tavoitteita edustavien sidosryhmien rajapinnassa ja pyrkii löytämään yhteiskunnan edun kannalta parhaan ratkaisun.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä soveltaa tietotekniikkaa laaja-alaisesti organisaation toiminnassa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tietotekninen tausta voi sisältää näkökulmia mm. systeemisuunnitteluun, tietoliikenteeseen, tietokantoihin, tietovarastoihin, tietoturvaan tai ajankohtaisiin ohjelmointimenetelmiin.

Arvostamme kokemusta projektien johtamisesta, budjetoinnista, kustannusseurannasta, projektien johtoryhmätyöskentelystä ja järjestelmien määrittelystä. Osaaminen ICT-alan hankinnoista, erityisesti erityisalojen hankintalaista ja yleisimmistä puitesopimusmenettelyistä (julkisen alan JIT-ehdot ja Kauppakamarin IT-ehdot) katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kaupallinen osaaminen ja liikenteen toimialaosaaminen sekä kaupungin tietoteknisen ympäristön tuntemus.

Tarjoamme näköalapaikan laajentuviin metro- ja raitiotieverkostoihin, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut. Jätä hakemuksesi 3.6.2019 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Lue lisää HKL:stä osoitteessa www.hkl.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 t 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
IT-päällikkö Jari Jokiniemi
050 517 6084
15.5. klo 9.00-12.00 ja 22.5. klo 13.00-15.00
 
 
 Hae paikkaa