Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palvelumme. Raideliikenne pääkaupunkiseudulla kasvaa ja kehittyy edelleen, metroliikenne kaksinkertaistuu ja Raide-Jokeri tuo pikaraitiotien kaupunkilaisten käyttöön. Meillä työskentelee yli tuhat joukkoliikenteen ammattilaista; he ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.
 
Kehittämissuunnittelija
 
Työavain 21-45-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.05.2019  kello 16:00
HKL-liikelaitos , Toinen Linja 7A 00530 Helsinki
HKL -liikelaitos, HKL-Toiminnanohjaus
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus: HKL:n toiminnanohjausyksikkö vastaa HKL:n strategiaprosessista, laatu- ja vastuullisuustyön koordinoinnista sekä uusien palveluiden kehityksestä. Yhdistämme yksikkötasolla tapahtuvat palvelutuotannot saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Haemme energiseen ja innostavaan tiimiimme

KEHITTÄMISSUUNNITTELIJAA

Kehittämissuunnittelijana vastaat HKL:n sertifioidun toimintajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä sisäisen auditointiprosessin koordinoinnista. Osallistut myös tuotantoprosessien ja mittareiden ohjaukseen ja kehittämiseen. Lisäksi olet mukana monipuolisten kehittämishankkeiden ja projektien valmistelemisessa, toteutuksessa ja seurannassa. Vastuullisuusasiat ovat osa toimenkuvaasi: tuet energia- ja elinkaaritehokkuuden sekä rakennuttamisen ja hankintojen vastuullisuusnäkökohtien huomioimista toiminnassamme. Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä HKL:n eri yksiköiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mielellään kaupalliselta tai tekniseltä alalta sekä aikaisempaa kokemusta strategisen johtamisen ja toimintajärjestelmän kehittämisestä sekä vastuullisuuden johtamisesta. Sinä ymmärrät syy-seuraussuhteet, hallitset laajoja kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukesteistä työotetta, analyyttisyyttä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, luovaa ajattelua sekä halua oppia ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkityksellisellä ja voimakkaasti kehittyvällä joukkoliikennetoimialalla, kehitysmyönteisen ja ennakkoluulottoman tiimin, hyvät mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana johtamisen kehittämisen tehtävissä sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 27.5.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Lisätietoa voit kysyä laatu- ja ympäristöpäällikkö Maija Sarpolta, p.040 8684223 14.5. klo 13.00-14.00, 20.5. klo 9.00-10.00 ja 24.5. klo 9.00-10.00.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,25 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Laatu- ja ympäristöpäällikkö Maija Sarpo
040 8684223
maija.sarpo@hel.fi
14.5. klo 13.00-14.00, 20.5. klo 9.00-10.00 ja 24.5. klo 9.00-10.00.
 
 
 Hae paikkaa