Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Palveluvastaava, Päiväkoti Apila 2
 
Työavain 26-144-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.05.2019  kello 14:00
Päiväkoti Apila 2 , Pihkatie 6 00410 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii reipasta ammattilaista

palveluvastaavaksi päiväkoti Apila 2.


Palveluvastaavana vastaat päiväkodin ateria- ja siivouspalvelusta, asiakaspalvelusta, astiahuollosta ja puhtaanapidosta.

Tehtäviisi kuuluu mm. tilauksien tekeminen, omavalvonnasta huolehtiminen, päivittäiset puhtaus- ja siivoustyöt, toimipaikan tuloksesta vastaaminen laaditun budjetin mukaisesti. Vastaat ruokatilauksista ja osaat valmistaa aamu- ja välipalan, sekä lounasruoan kuumentamisen. Etsimämme työntekijä hoitaa sydämellään ja vastuullisella otteella päiväkodin puhtautta ja ruokahuoltoa.


Odotamme sinulta

• alan koulutusta tai
• riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
• tietotekniikan perustaitoja
• hygieniapassia
• hyvää suomen kielen taitoa
• hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja


Tarjoamme sinulle vastuullisen työn mukavassa työympäristössä, työkaverien ja esimiesten tuen, ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä työsuhdematkalippuedun ja useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja!Työ alkaa 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.Palvelukeskus- parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Päivi Mäyrä
p. 040 764 0641
ma - pe klo 10-14
 
 
 Hae paikkaa