Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
 
Työavain 5-1693-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 20.05.2019  kello 01:00
Varhaiskasvatusyksikkö Meripirtti , Merimiehenkatu 43 00150 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat
 
Tehtävän kuvaus: Tule kokemaan kanssamme elämyksiä Etelä-Helsingissä! Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa!

Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue on kehittyvä ja monimuotoinen mahdollisuuksien mesta. Meillä lapsi on se keskeinen juttu ja haluamme kehitellä kaikkea uutta lasten kanssa, lapsia ja perheitä varten. Meillä kantakaupungin kulttuuritarjonta on käden ulottuvilla ja metsäänkin mennään joko ratikalla tai metrolla.

Varhaiskasvatusyksikkö Meripirtti sijaitsee Helsingin kantakaupungissa kolmessa osoitteessa; Köydenpunojankatu, Merimiehenkatu ja Pietarinkatu. Kuhunkin osoitteeseen on hyvät kulkuyhteydet sekä upea kaupunki- ja merenrantaympäristö. Lasten kulttuuritarjonta ja muut retkikohteet ovat helposti saavutettavissa.

Meripirtti on innovatiivinen yksikkö jossa haluamme oppia uutta, kehittyä ja kehittää. Arvostamme motivoituneita, ratkaisukeskeisiä ja positiivisia kasvattajia. Kun sinulla on ammatillinen työote ja haluat olla mukana edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta, on Meripirtissä sinulla siihen hyvä mahdollisuus.

Keskeisiä työtapoja ja kehittämiskohteitamme ovat lasten leikin edistäminen, pienryhmätoiminta, osallisuus, hyveet sekä myötätunto (lapset, vanhemmat, henkilökunta) ja yhteistyö vanhempien kanssa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka:  2 149,94 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Riitta Tähtilaakso
09 310 29904
riitta.tahtilaakso@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa