Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Perhe- ja sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden hyvinvointi ja terveys, lastensuojelu, nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö sekä vammaistyö.
 
Sosiaalityöntekijä, Vammaisten sosiaalityö, vakinainen
 
Työavain 7-1005-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 27.05.2019  kello 16:00
Vammaisten sosiaalityö/Itäkadun perhekeskus , Tallinnanaukio 1 00930 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Vammaistyö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme yhteistyökykyiseen ja innokkaaseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Tehtävä alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu alle 18-vuotiaiden vammaisten, kehitysvammaisten ja autismin-kirjon lasten ja nuorten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Sosiaalityöntekijä työskentelee usein yhdessä asiakkaan, hänen perheensä sekä yhteistyökumppanien kuten kehitysvammapoliklinikan, lapsiperheiden kotipalvelun ja lastensuojelun työntekijöiden kanssa. Asiakkaita tavataan esimerkiksi kotikäynneillä, kehitysvammapoliklinikalla, oppilaitoksissa tai toimistolla. Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta auttamistyöstä lasten, nuorten ja perheiden parissa.

Vammaisten sosiaalityön Itäkadun perhekeskuksen toimipisteessä hoidetaan itäisen ja pohjoisen kaupunginosan alle 18-vuotiaiden henkilöiden vammaispalvelujen ja kehitysvammahuollon sosiaalityö sekä omaishoidon tuki. Toimipisteessä työskentelee neljä kehitysvammahuollon- ja vammaispalvelunsosiaalityöntekijää, neljä omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa, johtava sosiaalityöntekijä sekä toimistosihteeri.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Työpaikka sijaitsee Itäkeskuksessa kesäkuussa 2017 avatussa Itäkadun perhekeskuksessa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1005-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.) Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Kiinnostusta moniammatilliseen työskentelyyn. Lisäksi toivomme hakijalta innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.
 
Luemme eduksi: Kokemuksen vammaispalveluiden sosiaalityöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3207,10 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 15 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtava sosiaalityöntekijä Tove Nygård-Alanne
09 310 69565
tove.nygard-alanne@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa