Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara.
 
Sähkötyönjohtaja
 
Työavain 43-40-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.05.2019  kello 16:00
Konepaja talotekniikka , Hämeentie 115 00560 Helsinki
Stara, Rakennustekniikka
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen sähkötyönjohtajaa talotekniikkaan. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Johdat ja kehität kahdeksan sähköasentajan tiimin työtä. Esimiehenä organisoit ja aikataulutat töitä sekä vastaat työturvallisuudesta. Sinulta hoituvat myös tarjoukset, tilaukset, reklamaatiot ja muut hallinnolliset työt. Osallistut myös koko rakennustekniikan osaston kehittämiseen.

Kuka olet?

Sinulla on sähköteknikon tai -insinöörin tutkinto ja useamman vuoden kokemus sähkö- ja teletekniikan töistä. Olet suorittanut sähköturvallisuustutkinto 1:n ja sinulla on voimassa olevat sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Muut lupapätevyydet ja esimieskokemus luetaan eduksesi.

Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja taitava verkostoituja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä Staran muiden osastojen ja asiakkaiden kanssa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,75 h/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
konepajapäällikkö Mika-Matti Tahvanainen
09 310 38015
mika.tahvanainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa