Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Lähihoitaja, Myllypuro 1 lähipalvelualue, vakinainen
 
Työavain 7-962-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
Myllypuro 1 lähipalvelualue, Itäinen kotihoitoyksikkö , Alakiventie 5 00920 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Idän palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Meillä Myllypuro 1 lähipalvelualueella on haettavissa lähihoitajan vakituinen työpaikka. Vakanssi on auki 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypurossa Alakiventiellä ja asiakkaamme asuvat Myllypuron alueella. Matkat asiakkaiden luokse tehdään kävellen tai pyörällä, joten palkan lisäksi saat kätevästi samalla myös hyötyliikuntaa. Alueellamme on pyörien lisäksi käytettävissä muutama auto.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu kotona asuvien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä muun tiimin työntekijöiden tuella. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös varallaoloa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, sillä tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimettyjen perehdyttäjien opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan toisen hoitajan kanssa tutustuen kollegoihisi, alueeseen ja asiakkaisiimme. Iltavuoro- ja viikonloppuvuoroihin sinut perehdytetään vielä erikseen. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja perehdyttää sinut lääkehoidon toteuttamiseen. Tämän jälkeen perehdytys jatkuu yksilölliset tarpeet huomioiden. Olet lämpimästi tervetullut joukkomme!

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, monia suuren työnantajan henkilöstöetuja ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Täytä työhakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
Hakuaikaa on jatkettu.
 
 
Kelpoisuusehto:  Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2294,97 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja, Erja Kupiainen
+358 50522 2967
erja.kupiainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa