Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Psykologi, psykiatria- ja päihdepalveluihin, vakinainen
 
Työavain 7-959-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 22.05.2019  kello 16:00
Malmin mielialahäiriöpoliklinikka , Soidinkuja 4-6 A 00700 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee mielialahäiriö-, psykoosi-, päihde- ja ensilinjan palveluissa.

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen mielialahäiriöpalveluihin. Työpiste sijaitsee Malmin mielialahäiriöpoliklinikalla. Tehtävä täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä, jossa hoidetaan mm. toistuvasta ja pitkittyneestä masennuksesta sekä ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä potilaita. Työtehtäviin kuuluu mm. lyhytinterventioita ja muita tavoitteellisia hoitosuhteita, joissa on mahdollisuus hyödyntää psykologisia ja psykoterapeuttisluonteisia menetelmäosaamisia, psykologisia arvioita ja -tutkimuksia sekä perhe- ja verkostotapaamisia. Kiinnostuksen ja tarpeen mukaan tehtävä voi sisältää myös ryhmien ohjaamista.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja
 
Luemme eduksi: Kokemuksen mielialahäiriöpotilaiden kanssa työskentelystä, hoidollisen menetelmä- ja lyhytinterventio-osaamisen (esim. HOT, skeematerapia, DKT, IPT) sekä Helsingin palveluverkoston tuntemisen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3231,90 €
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 15 min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Vastaava psykologi Hanna Böhme
09 310 60379
hanna.bohme@hel.fi
 
Psykososiaalisen työn päällikkö Milla Syvänperä
09 310 49024
milla.syvanpera@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa