Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 140 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 13 000 työntekijän osaamisella. Mahdollistamme elinikäisen oppimisen kaikille kaupunkilaisille.

www.hel.fi/kasvatusjakoulutus @HelsinkiOppii
 
Sosiaali- ja terveysalan tuntiopettaja
 
Työavain 5-1420-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 30.04.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto, kampus 1 , Teollisuuskatu 23 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Stadin ammatti- ja aikuisopiston kampukselle 1, Teollisuuskadun toimipaikkaan vakituista sosiaali- ja terveysalan ammatillista opettajaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon, hoitotyön opetukseen ja ohjaukseen.

Ammatillisen opettajan tehtäviin kuuluvat muun muassa opiskelijoiden opetus ja ohjaus sekä opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen suunnittelu. Ammatillinen opettaja työskentelee osana opettajatiimiä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot ja kielivaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (1150/2017, 1133/2003), 13 § ja 17 § mukaisesti.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet, suoritettu opettajan koulutus ja työelämäkokemus tehtävää vastaavalla alalla.
 
Luemme eduksi: hyvän hoitotyön osaamisen ja hoitotyön työkokemuksen esimerkiksi sairaanhoitajan tehtävistä.

Tehtävään on lisäksi eduksi kokemus ammatillisen opettajan työstä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
sopimusala OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus osio C, liite 1

Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Timo Pursimo
09-310 80241
timo.pursimo@hel.fi
 
rehtori Annele Ranta
09-310 21839
annele.ranta@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa