Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, Vammaisten sosiaalityö, määräaikainen
 
Työavain 7-874-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 07.05.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 14:00
Vammisten sosiaalityö, pohjoinen toimipiste / Malmin virastotalo , Ala-Malmin tori 2 00700 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe-ja sosiaalipalvelut / Vammaistyö
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme yhteistyökykyiseen ja positiiviseen työryhmäämme oma-aloitteista ja asiakastyöstä kiinnostunutta sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen. Tehtävä täytetään 07.05.2019 alkaen ja sijaisuus päättyy 31.07.2020.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu yli 18-vuotiaiden vammaisten kanssa tehtävä sosiaalityö, joka sisältää vammaispalvelulain mukaisten palveluiden palvelutarpeen kartoitusta ja arviointia, palvelusuunnitelmien tekemistä ja tarvittavien palvelujen järjestämistä sekä ohjausta ja neuvontaa.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on liikkuvaan työhön soveltuvat työvälineet, kuten kannettava tietokone ja älypuhelin. Myös etätyön tekeminen on mahdollista. Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön sekä monipuoliset työtehtävät. Helsingin kaupungin koulutustarjonta on runsasta ja osallistumiseen kannustetaan.

Pohjoisen toimipisteen 17 henkilön tiimiin kuuluu esimiehen lisäksi kehitysvammahuollon sosiaalityöntekijöitä, omaishoidontuen, kuljetuspalvelun ja asumisen tuen sosiaaliohjaajia, sekä toimistosihteereitä. Tiimissämme on vahva ammattitaito ja pitkäaikaisia työntekijöitä. Meillä viihdytään, eikä kukaan jää yksin!

Malmin virastotalo sijaitsee Malmin Novan vieressä Ala-Malmin torilla, erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä. Henkilöstöhintaiseen lounasruokailuun on mahdollisuus Malmitalolla tai valitsemassasi paikassa Edenred-lounaskortilla. Lisäksi työtehtävään kuuluu työsuhdematkalippu.

Helsingin kaupunki on korottanut sosiaalityöntekijöiden palkkoja 1.4.2019 alkaen, toinen korotus toteutetaan 1.9.2019 alkaen.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3207, 07 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min/ vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Elina Takkinen
09 310 58281
elina.takkinen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa