Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 työpaikkaa
 
Työavain 5-1279-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 20.05.2019  kello 16:00
Varhaiskasvatusyksikkö Jollas-Poikkilaakso-Puuskakulma , Jollaksentie 67  00850 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia opetus- ja kasvatustyöhön varhaiskasvatusyksikkö Jollas-Poikkilaakso-Puuskakulmaan. Yksikkömme päiväkodit sijaitsevat merellisen Jollaksen alueella ja hyödynnämme toiminnassa sekä ympäröivää luontoa että kaupunkiympäristöä.
Pienessä päiväkoti Jollaksessa (Laitatuulenkaari 2) ja suuremmassa päiväkoti Puuskakulmassa on iältään 1-5-vuotiaita lapsia. Päiväkoti Puuskakulmassa (Jollaksentie 67) toimii lisäksi osapäiväryhmä. Päiväkoti Poikkilaaksossa (Puuskaniementie 21) annetaan esiopetusta Poikkilaakson koulun yhteydessä.
Meillä suunnitellaan ja toteutetaan monipuolista toimintaa, jota ohjaa lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet. Monipuolinen varhaiskasvatus sekä lapsille hyvä arki päiväkodissa ovat meille tärkeitä.
Tule mukaan tekevään ja innostuneeseen työyhteisöömme edelleen yhdessä kehittämään päivittäistä varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa. Odotamme sinulta intoa ja halua osallistua päiväkotimme toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa, iloista ja lapsilähtöistä työotetta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Hakijalta edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593,84 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Leena Särkkä
09 310 56427
leena.sarkka@hel.fi
 
Varajohtaja Timo Roivainen
09 310 20437
timo.roivainen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa