Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta Yhdessä

Palvelukeskus Helsinki tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille.
Kehitämme ja tuotamme nykyaikaisia palveluja asiakkaillemme ja sidosryhmillemme sekä tuemme kotona asumista tarjoamalla monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja digitaalisia palveluja asiakkaiden kotiin. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen ”Parasta yhdessä” – arvolupauksemme mukaisesti.
Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä.
 
Tiimiesimies, Hoivapalvelut
 
Työavain 26-103-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.04.2019  kello 14:00
Puhelin- ja hyvinvointipalvelut , Elimäenkatu 15 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Puhelin- ja hyvinvointipalvelut
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Tiimiesimies lähiesimiehen tehtävään
Palvelukeskus Helsinki - Parasta Yhdessä

Liiketoimintamme kasvaessa vahvistamme esimiestiimiämme ja haemme nyt hoivapalveluihimme sairaanhoidon ammattilaista vakituiseen tiimiesimiehen tehtävään noin 40 ammattilaisen työyhteisöön. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tiimiesimiehenä toimit oman tiimisi, n. 10 terveydenhuollon ammattilaisen, vastuullisena lähiesimiehenä. Oman työvuorosi puitteissa vastaat Hoivan toiminnan sujuvuudesta ja tuet koko henkilöstöä niin turvapuhelinpalvelumme kuin etähoidonkin osalta. Osaat delegoida, painetilanteissakin hahmotat kokonaisuuden ja erotat tärkeät asiat vähemmän merkityksellisistä. Sinulla on näyttöä esimiestyöstä, valmentava ote työssäsi näkyy joka päivä ja rakennat arjen luottamusta työyhteisössä.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja, ensihoitaja tai vastaava. Katsomme työkokemuksen terveydenhoitoalan erilaisista tehtävistä erityisesti ensihoidossa ja vanhusten parissa eduksesi. Kokemus työvuorosuunnittelusta on vahva etu ja tehtävä vaatii hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä aitoa kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa. Perehdytämme sinut toki työhösi ja saat käyttöösi esimiestiimimme täyden tuen. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, mahdollisuuden olla mukana tuottamassa ja luomassa ja terveydenhoitoalan innovatiivisia palveluita sekä ison kaupungin kattavat työsuhde-edut. Tarvittaessa voimme mahdollisuuksien mukaan auttaa sinua myös asunnon löytämisessä.

Panostamme meille arvokkaisiin työntekijöihimme, ja huolehdimme henkilöstömme jatkuvasta kouluttamisesta ja valmennuksesta. Meillä jokainen saa osallistua palveluiden ja työyhteisön kehittämiseen.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi 30.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Taina Nevalainen, p. 040 8217220 tai taina.nevalainen@hel.fi - parhaiten maanantaina 15.4.2019 klo 13-15 tai tiistaina 16.4.2019 klo 15-16.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ennen työn aloittamista valituksi tulleen on esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko, jaksotyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Taina Nevalainen
p. 040 8217220
15.4. klo 13-15 tai 16.4. klo 15-16
 
 
 Hae paikkaa