Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, kielikylpy
 
Työavain 5-1258-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 30.04.2019  kello 16:00
Päiväkoti Veräjämäki , Jokiniementie 3 00650 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Päiväkoti Veräjämäessä, Oulunkylässä käynnistyy elokuussa 2019 ruotsin kielen kielikylpyryhmä neljävuotiaille lapsille. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitaja.
Edellytämme äidinkielen tasoista ruotsinkielen taitoa, halua ja innostusta työskennellä kielikylpyryhmässä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja myönteistä työotetta toimia tiimissä. Henkilökunta ryhmässä puhuu vain ruotsia. lapset voivat puhua suomea, mutta kielitaidon kehittyessä he alkavat käyttää ruotsia.
Työyhteisömme on kannustava, reilu ja huumorintajuinen. Joukossamme voi innostua, onnistua ja virheistä opimme. Teemme yhdessä parasta lapsille ja perheille.
Odotamme sinulta innostusta uuden ryhmän käynnistämiseen, pienten lasten kielenopetukseen ja vanhempien kanssa yhteistyössä toimimiseen.
Lapset tulevat lähialueelta, ja kielikylpytoiminta on herättänyt runsasta kiinnostusta sekä päiväkotimme työyhteisössä että ryhmän lasten vanhemmissa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Kaiken varhaiskasvatukseen liittyvän lisäkoulutuksen ja -kokemuksen, erityisesti varhaiskasvatuksen kielenopetukseen ja kielikylpyyn liittyvän.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 593, 84 euroa/Kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/ viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Päiväkodin johtaja Marja-Liisa Lehtimäki
09 310 69910
marja-liisa.lehtimaki@hel.fi
0403343619
 
Varajohtaja Paula Hippeläinen
09 310 80628
paula.hippelainen@hel.fi
0403343616
 
 
 Hae paikkaa