Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Päätoiminen tuntiopettaja, biologia ja maantieto
 
Työavain 5-1243-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 16:00
Yhtenäiskoulu , Louhentie 3 00610 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Kehitämme kouluissamme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme koko kaupunkia kaikenikäisten oppimisen tilana. Digitaalinen teknologia mahdollistaa ja rikastuttaa oppimista. Kouluissamme on monenlaisia oppijoita. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Arvostamme jokaista yksilönä. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule luomaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia!

Etsimme biologian ja maantiedon aineopettajaa vuosiluokille 7-9. Tehtävään sisältyy Yhtenäiskoulun Vihreä Lippu -ohjelman kehittäminen ja sen edellyttämistä toimenpiteistä vastaaminen.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: kokemuksen luontokoulu ja -retkeilytoiminnasta ja kiinnostuksen yhtenäisen peruskoulun luontokerhotoiminnan kehittämiseen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: opetustunteja 16t/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
rehtori Sari Sola
09 31082301
sari.sola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa