Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Sosiaalityöntekijä, päihdepoliklinikka, vakinainen
 
Työavain 7-860-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 16:00
Laakson päihdepoliklinikka , Lääkärinkatu 8 00099 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakituisen virkaan Laakson päihdepoliklinikalle. Virka täytetään 1.7.19 lukien tai sopimuksen mukaan.

Laakson päihdepoliklinikka kuuluu Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalveluihin. Päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä sosiaalipalveluiden, etuuksien ja kuntoutuksen asiantuntijana. Helsingin päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta. Kiinnostuksen mukaan sosiaalityöntekijä voi osallistua myös hoidollisten tai toiminnallisten ryhmien ohjaamiseen.

Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluissa on aloitettu tekemään keväällä 2018 sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalityötä päihdepoliklinikalla hoidossa oleville asiakkaille. Päihdepoliklinikan sosiaalityöntekijä tekee sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa, muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut. Kiinnostus ja innostus pitkäjänteistä, kuntouttavaa, sosiaalityön työkaluja monipuolisesti hyödyntävää sosiaalityötä kohtaan on tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta tärkeää.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut. Niistä lisää löydät alta kohdasta linkki lisätietoihin.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-860-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja aikuissosiaalityön tuntemusta sekä kokemusta päihde- ja/tai mielenterveystyöstä.
 
Luemme eduksi: Helsingin palveluverkon tuntemuksen.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3207,10
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h15min
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
johtava sosiaalityöntekijä Seija Sistonen
09 310 47928
seija.sistonen@hel.fi
 
psykososiaalisen työn päällikkö Aila Ronkanen
09 310 42970
aila.ronkanen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa