Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettaja
 
Työavain 5-1216-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 05.08.2019
Hakuaika päättyy 24.04.2019  kello 16:00
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala , Töysänkatu 2 D 00510 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme innostunutta ja motivoitunutta kiertävää varhaiskasvatuksen erityisopettajaa toteuttamaan lapsen tukemisen kokonaisuutta koko Helsingin kaupungin alueella yksityisen varhaiskasvatuksen yksikössä. Päätehtävä on koordinoida ja konsultoida lasten tuen tarpeita.

Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettaja konsultoi, havainnoi ja ohjaa hoidon, kasvatuksen ja opetuksen kokonaisuutta yksityisen varhaiskasvatuksen kentällä. Lisäksi hän osallistuu yksityisen varhaiskasvatuksen osalta lapsen tukemisen suunnitteluun, toteuttamiseen, arviointiin ja kehittämiseen.

Kiertävä varhaiskasvatuksen erityisopettaja tekee moniammatillista yhteistyötä. Hän osallistuu yksityisen esiopetuksen oppilashuoltoon ja verkostotyöhön. Hän tekee yhteistyötä yksityisen varhaiskasvatuksen palveluntuottajien, päiväkodin johtajien ja hoito- ja kasvatushenkilöstön sekä usein myös perheiden ja tutkivien tahojen kanssa. Hän on myös osallisena Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kiertävien varhaiskasvatuksen opettajien tapaamisissa ja tekee heidän kanssaan tarvittaessa yhteistyötä lapsen tukemiseen liittyvissä asioissa.

Odotamme hakijalta hyvää koordinointi- ja organisointikykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvoja työyhteisötaitoja sekä ongelmien käsittely- ja ratkaisutaitoja. Lisäksi arvostamme kehittämisorientoitunutta työotetta. Eduksi luetaan hyvä englanninkielen taito ja varhaiskasvatuksen tukiprosessien ja käytäntöjen tuntemus.
 
 
Kelpoisuusehto:  Edellytyksenä erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 932,23 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Eeva Tiihonen
09 310 58499
eeva.tiihonen@hel.fi
050 3365 725
 
 
 Hae paikkaa