Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala vastaa kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Ammatillinen koulutus -palvelu järjestää suomenkielistä ammatillista perus- ja lisäkoulutusta oppilaitos- ja oppisopimusmuotoisena. Lisäksi palvelussa järjestetään näyttötutkintoon valmistavaa koulutusta ja näyttötutkintoja sekä nivelvaiheen koulutuksia, avoimia ammatillisia opintoja ja nuorten työpajatoimintaa sekä muuta ammatillista lisäkoulutusta.

 
Ammatillinen opettaja
 
Työavain 5-1189-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto , Abraham Wetterin tie  00810 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme määräaikaista ammatillista metallipolun (kone-ja tuotantotekniikka) opettajaa 1.8.2019 – 31.7.2020 ajaksi Stadin ammatti-ja aikuisopiston Abraham Wetterin toimipisteeseen.
Ammatillisen opettajan työtehtäviin kuuluvat metallialan ammatilliset opetus- ja ohjaustehtävät ns. polkuopinnoissa sekä työ näihin liittyvien asiantuntijatiimien kanssa. Ammatillisilla polkuopinnoilla vahvistetaan opiskelijan ammatillista suuntautumista ja/tai sijoittumista työelämään. Polkuopinnot ovat te-rahoituksella toteutettavaa työvoimapoliittista koulutusta, jonka johdosta tehtävä on määräaikainen.

Maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden valinta tehdään yhteistyössä te-toimiston kanssa. Opiskelijamäärän vaihdellessa opetusta ja ohjausta voi olla myös kone-ja tuotantotekniikan ammatillisessa perustutkinnossa. Ammatillisen polkuopettajan kanssa toimivat tiiviissä yhteistyössä S2-opettaja ja ohjaaja.

(kts. ammatillisista polkuopinnoista lisää https://www.hel.fi/stadin-osaamiskeskus/fi/palvelut/ )
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisen opintojen opettajaa koskevien 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Soveltuvaa kone-ja tuotantotekniikan koulutusta ja kokemusta työskentelystä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Edellytämme sitoutumista Stadin ammatti-ja aikuisopiston tavoitteisiin ja ammatillisen koulutuksen reformin mukaiseen pedagogiikkaan ja sen toimeenpanoon.
 
Luemme eduksi: Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus monimuotoisten ryhmien ja maahanmuuttajien kanssa toimimisesta. Lisäksi arvostamme monipuolista opettajakokemusta kone-ja tuotantotekniikan koulutuksessa ja työelämäyhteistyöstä sekä työskentelyä opiskelijalähtöisessä ohjauksessa.
Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. Kaikki hakemukset ovat julkisia. Stadin ammatti-ja aikuisopisto noudattaa ammatillisten opettajien vuosityöaikasopimusta.

 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Johanna Aholainen
09 310 72353
johanna.aholainen@hel.fi
23.4-19 kello 14.30 – 15.30 ja 25.4-19 kello 9 – 10
 
 
 Hae paikkaa