Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaaliohjaaja, Syystien monipuolinen palvelukeskus,vakinainen
 
Työavain 7-847-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 16:00
Syystien monipuolinen palvelukeskus , Takaniitynkuja 3 00780 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa on avoinna vakinainen sosiaaliohjaajan tehtävä arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikodissa. Yksikössä on 20 arviointi- ja kuntoutuspaikkaa ja neljä päihdekuntoutuspaikkaa yli 65-vuotiaille.

Tammikodissa saat työskennellä oman alasi asiantuntijana monialaisessa tiimissä. Arvostamme asiakaslähtöistä työtapaa, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta kehittää työtään. Arviointi-ja kuntoutusyksikössä sosiaaliohjaaja tekee saumatonta yhteistyötä eri toimijoiden, kuten Helsingin kaupungin asiakasohjausyksikön, HelppiSeniorin, kanssa.

Sosiaaliohjaaja on sosiaalisen kuntoutuksen asiantuntija, joka tekee aktiivista asiakas- ja omaisyhteistyötä sekä tiivistä moniammatillista ohjaustyötä. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu erilaisten toiminnallisten ryhmien ohjaaminen päihdekuntoutusasiakkaille sekä arviointi- ja kuntoutusasiakkaille. Asiakastyössä korostuvat moniasiantuntijuus ja verkostotyö. Sosiaaliohjaajan tehtävään kuuluu asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja asioiden hoito mm. hoitoneuvottelut, etuudet, edunvalvonta- ja asiakasmaksuasiat. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen kotiutuminen.

Arvostamme aiempaa kokemusta sosiaaliohjaajana toimimisesta. Toivomme, että sosiaaliohjaajalla on kyky itsenäiseen asiakastyöskentelyyn sekä tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta, hyvää kirjallista esitystaitoa, taitoa toimia sosiaaliohjauksen asiantuntijana sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Aito kiinnostus, halu tehdä ja kehittää vanhustyötä ovat tärkeitä lähtökohtia. Arvostamme positiivista asennetta ja luovuutta.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri- ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2402,05 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika, 38 h 45 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Riitta Samola
09 310 24744
riitta.samola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa