Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.
 
Vastaava sairaanhoitaja, Syystien monipuolinen palvelukeskus, arviointi- ja kuntoutusyksikkö, vakinainen
 
Työavain 7-845-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 16:00
Syystien mpk, AK-yksikkö Tammikoti , Takaniitynkuja 3 00780 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Pohjoisen palvelualue
Terveydenhoitoala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme kehittämismyönteistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa vastaavaa sairaanhoitajaa Syystien monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammikotiin. Yksikössä on 20 arviointi- ja kuntoutuspaikkaa ja neljä päihdekuntoutuspaikkaa yli 65-vuotiaille.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja päivittäisen työn organisoijana yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu asukkaan toimintakykyä tukevan ja kuntouttavan työotteen varmistaminen ja kehittäminen työyhteisössä. Toimit työn organisoinnissa yhdessä osastonhoitajan kanssa. Vastaavana sairaanhoitajana tehtävääsi kuuluvat myös hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen. Olet aktiivisesti hoitotyön arjessa ja päivittäisessä hoitotyössä mukana. Arvostamme muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa.

Vastaavan sairaanhoitajan työaika painottuu arkiaamuihin, sisältäen jonkin verran ilta-ja viikonloppuvuoroja. Kesällä on auki myös mahdollinen sairaanhoitajan kesäsijaisuus.

Käytössämme on sähköinen Effica-hoitotietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä.

Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöedun, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
 
 
Kelpoisuusehto:  Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2667,51 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, 38 h 45 min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
osastonhoitaja Riitta Samola
09 310 24744
riitta.samola@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa