Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Valvontaeläinlääkäri
 
Työavain 6-72-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 24.05.2019  kello 16:00
Elintarviketurvallisuusyksikkö, Elintarvikevalmistus ja eläinsuojelu-tiimi , Viikinkaari 2 a 00790 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Ympäristöpalvelut
Muut
 
Tehtävän kuvaus: Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Ympäristöpalvelut hakee VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIÄ elintarviketurvallisuusyksikön elintarvikevalmistus- ja eläinsuojelutiimiin

Valvontaeläinlääkärin tehtäviin kuuluvat eläinlääkintähuoltolain 15 § 3. momentin mukaiset viranomaistehtävät (eläinsuojelu- ja eläintautivalvonta) sekä löytöeläintalon pienimuotoinen eläinlääkintä. Pääosa tehtävistä on eläinsuojeluvalvontaa. Ympäristöpalveluissa työskentelee kaksi muuta valvontaeläinlääkäriä, jotka toimivat työparina valvonnassa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Elintarviketurvallisuusyksikkö vastaa elintarvikelain mukaisista valvonta- ja asiantuntijatehtävistä, ruokamyrkytysten selvitystyöstä, talousveden ja tapahtumien terveydensuojelulain mukaisesta valvonnasta, eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotevalvonnasta sekä eläinlääkäripalveluiden ja löytöeläintoiminnan järjestämisestä. Yksikkö jakautuu kolmeen tiimiin: Elintarvikevalmistus ja eläinsuojelu, elintarvikemyymälät ja ravintolat.

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelut. Seuraathan sähköpostiasi, sillä sinulle saattaa tulla kutsu videohaastatteluun. Vastausaikaa on muutama päivä.
 
 
Kelpoisuusehto:  Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Virkaan valittavalla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti.
 
Luemme eduksi: Aiempi työkokemus katsotaan hakijalle eduksi.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4723,77
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
Kaupungineläinlääkäri Minna Ristiniemi
09 310 31585
minna.ristiniemi(at)hel.fi
050 569 6167
 
Yksikön päällikkö Riikka Åberg
09 310 32010
riikka.åberg(at)hel.fi
040 187 3135
 
 
 Hae paikkaa