Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto. Terveys- ja päihdepalveluihin kuuluvat psykiatria- ja päihdepalvelut, päivystys, suun terveydenhuolto sekä terveysasemat ja sisätautien poliklinikka.
 
Johtava sosiaalityöntekijä, Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus, Vihti-Helsinki, vakinainen
 
Työavain 7-840-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 19.08.2019
Hakuaika päättyy 08.05.2019  kello 16:00
Tervalammen kartanon kuntoutuskeskus , Lehmuskuja 20 03220 Tervalampi
Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut / Psykiatria- ja päihdepalvelut
Sosiaaliala
 
Tehtävän kuvaus: Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Tervalammen kartanon kuntoutuskeskukseen Vihtiin. Toiminta on siirtymässä vuoden 2019 lopulla Helsinkiin. Palvelussuhde alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii psykososiaalisen työn linjassa lähiesimiehenä, alaisia on kymmenen, ja hän vastaa kuntoutusyhteisöjen toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa.

Kuntoutuskeskuksessa työskennellään moniammatillisissa työryhmissä, joihin kuuluu sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, lähihoitajia, psykologeja ja toimintaterapeutti.
Tervalammella toimii neljä kuntoutusyhteisöä, joissa on yhteensä 50 paikkaa ympärivuorokautiseen päihdekuntoutukseen täysi-ikäisille helsinkiläisille. Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluissa sovelletaan toipumissuuntautunutta viitekehystä.

Tervalammella päihdekuntoutuksessa on pitkä yhteisöhoidollinen perinne. Toiminnan siirtyminen Helsinkiin mahdollistaa uudistumisen joustavien hoitokäytäntöjen kehittämisen kautta.

Tule kehittämään kanssamme päihdekuntoutusta Helsinkiin!

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, koska Tervalammelle ei ole joukkoliikenneyhteyttä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-840-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
Lisäksi edellytämme: työkokemusta psykiatria- tai päihdepalveluista sekä esimiestyöstä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 3663,32 e/ kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,15 /vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Johtaja vs Johanna Palve
09 310 46427
johanna.palve@hel.fi
040 334 4523
 
 
 Hae paikkaa