Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Stara on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara.
 
Työnsuunnittelija (kustannuslaskija)
 
Työavain 43-35-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.04.2019  kello 16:00
KTR Tekninen tuki , Talttakuja 1 00700 Helsinki
Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kustannuslaskijaa kaupunkitekniikan rakentamisen tekniseen tukeen. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä. Tekninen tuki tuottaa muun muassa työnsuunnittelun sekä kustannus- ja tarjouslaskennan palveluja tuotannon tarpeisiin.

Mitä teet?

Lasket katu- ja puistohankkeiden kustannuksia ja laadit tarjouksia. Seuraat kustannusten kehittymistä ja niiden toteutumista hankkeiden päättyessä. Osallistut työmaakatselmuksiin ja teet tiivistä yhteistyötä työnjohtajan kanssa. Työsi on itsenäistä ja vastuullista, mutta saat tukea tiimiltäsi ja esimieheltäsi.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva, vähintään alempi korkeakoulututkinto – esimerkiksi insinöörin tai hortonomin tutkinto. Sinulta sujuu sekä katu- että puistohankkeiden kustannusten laskenta. Olet omatoiminen, motivoitunut, tavoitteellinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot. Teet yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa.

Eduksesi luetaan kokemus vastaavista tehtävistä, infra-alan tuntemus sekä laskenta- ja aikatauluohjelmien osaaminen (FORE, Jydacom, Planman).

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme näköalapaikan Stadin rakentamiseen Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Palkkaus on KVTES:n teknisen sopimuksen mukainen. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2 969,40 €/kk, lisäksi ammattialalisä ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Tarjoamme myös Helsingin kaupungin henkilöstöedut.
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2969,40 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
tuotantopäällikkö Juha M. Lahti
050 559 2158
ma 15.4. – ke 17.4. klo 9–11
 
 
 Hae paikkaa