Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Helsingissä aloitti kesäkuussa 2017 uusi kasvatuksen ja koulutuksen toimiala. Suomenkielinen ammatillinen koulutus yhdessä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, sekä perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön kanssa muodostavat toimialan järjestämät palvelut. Uudella toimialalla haluamme tuottaa ja luoda yhdessä helsinkiläisten kanssa osallistavaa, avointa ja lähellä käytännön työelämää olevaa ammatillista koulutusta. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden ammatillista koulutusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Päätoiminen tuntiopettaja, ruotsi ja saksa
 
Työavain 5-1116-19
Vakinainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 29.04.2019  kello 16:00
Stadin ammatti- ja aikuisopisto, kampus 2 , Holkkitie 5 00880 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Ammatillinen koulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Ruotsin ja saksan kielen päätoimisen tuntiopettajan tehtävät. Päätoimisen tuntiopettajan tehtävänä on lisäksi opetus-, ohjaus- ja arviointitehtävät sekä opetuksen kehittäminen, osallistuminen opiskelijoiden henkilökohtaisten opintopolkujen toteuttamiseen yhteistyössä ammatinopettajien ja yhteisten tutkinnon osien opettajien kanssa. Päivä- ja iltaopetus.
 
 
Kelpoisuusehto:  kelpoisuusehdot ja kielivaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017), 14 §:n ja 17 §:n mukaisesti. 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: Kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa sekä työskentelystä monikulttuuristen opiskelijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää ohjaavaa ja valmentavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta suunnitella yhdessä tiimien kanssa opiskelijoiden henkilökohtaiset opintopolut. Syvällistä osaamista opiskelijoiden ohjaamisesta sekä uusien ohjausmallien kehittämisestä ja jalkauttamisesta monikulttuuriseen oppilaitokseen.

 
Luemme eduksi: valmiuden toimia myös työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus ja kehittämistehtävissä sekä verkko-opetuskokemuksen ja vahvat digitaidot.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen. Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet ja suoritettu opettajan koulutus. 

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti. 

Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia. 

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa on vuosityöaika. Virkasuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöajasta Helsingin kaupungin Stadin ammatti- ja aikuisopistossa
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
koulutuspäällikkö Kari Saarelma
040 508 2163
kari.saarelma@edu.hel.fi
 
 
 Hae paikkaa