Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä 90 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 13 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus
 
Varhaiskasvatuksen opettaja
 
Työavain 5-1016-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 05.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 23.04.2019  kello 14:00
Päiväkoti Pihlajamäki , Maasälväntie 3 00710 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Varhaiskasvatuksen opettajat
 
Tehtävän kuvaus: Haemme päiväkoti Pihlajamäkeen varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5v lasten ryhmään. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja lastenhoitaja. Jos olet innostunut omasta työstäsi ja haluat uusia kokemuksia, niin olet tehtävään oikea henkilö. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimin kanssa. Kasvattajatiimin vetäjänä sinulla tulee olla halu osallistaa ja mahdollistaa tiimin muut jäsenet toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti.
Päiväkoti Pihlajamäessä mahdollistuu monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttaminen luonnon läheisessä ympäristössä. Retkimahdollisuudet ja kulkuyhteydet eri puolelle Helsinkiä ovat hyvät. Positiivinen pedagogiikka, lasten osallisuus ja kaikenlainen liikkuminene sekä luonnossa retkeily ovat keskeisiä toiminnassamme.
Odotamme hakemustasi!
 
 
Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Luemme eduksi: Esiopetuskelpoisuuden
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 568,16 euroa/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45min/viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päiväkodin johtaja Tarja Kettunen
09 31073475
tarja.o.kettunen@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa