Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Helsingin kasvatus ja koulutus on alallaan Suomen suurin ja monipuolisin. Järjestämme helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön toimintaa. Asiakkaita meillä on 90 000, toimipaikkoja yli 700 ja työntekijöitä 13 000.
Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii
 
Päätoiminen tuntiopettaja, suomi toisena kielenä -opetus (S2) ja opinto-ohjaus
 
Työavain 5-1005-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 22.05.2019  kello 16:00
Alppilan lukio , Mäkipellontie 19 00320 Helsinki
Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö / Lukiokoulutus
Opetusala
 
Tehtävän kuvaus: Kehitämme kouluissamme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme koko kaupunkia kaikenikäisten oppimisen tilana. Digitaalinen teknologia mahdollistaa ja rikastuttaa oppimista. Kouluissamme on monenlaisia oppijoita. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Arvostamme jokaista yksilönä. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule luomaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia!

Haemme päätoimista tuntiopettajaa Alppilan lukioon. Tehtävänä on suomi toisena kielenä -opetus ja opinto-ohjaus Alppilan lukiossa, erityisesti maahanmuuttajien lukioon valmistavassa koulutuksessa.
 
 
Kelpoisuusehto:  Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Lisäksi edellytämme: kokemusta samanaikaisopetuksesta, halua ja taitoa kehittää suomi toisena kielenä opetusta sekä tukimuotoja muuta kuin suomea äidinkielenä puhuvien opetuksessa ja ohjauksessa.
 
Luemme eduksi: kokemuksen lukioon valmistavasta koulutuksesta (Luva), ohjaavasta ja valmentavasta opettajuudesta sekä työskentelyn maahanmuuttajataustaisten nuorten kanssa. Haluat myös suunnitella ja tukea opiskelijan opintopolkuja käyttäen hyväksi monimuotoisia oppimisympäristöjä. Lisäksi arvostamme kokemusta digitaalisten oppimisympäristöjen hyödyntämisestä.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
vs. rehtori Susanna Kalmari
040-1970124
susanna.kalmari@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa