Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalvelutyöntekijä, Malmin sairaalan henkilöstöravintola ja kahvio
 
Työavain 26-102-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 14:00
Malmin sairaala , Talvelantie 6 00700 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki etsii ammattitaitoista ruokapalvelutyöntekijää Malmin sairaalan henkilöstöravintolaan ja kahvilaan.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu monipuolisesti ravintolan erilaisia tehtäviä mm. salaattien valmistus, astiahuollosta ja ravintolan siisteydestä huolehtiminen sekä asiakaspalvelutehtäviä. Kahvilavuorossa työskentely tapahtuu itsenäisesti, joten sinulla on jo kertynyt jonkin verran kokemusta kassatyöskentelystä.

Tiimiimme sopii reipas, tarkka, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen joukossa viihtyvä tiimipelaaja, jolle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia. Odotamme sinulta alan koulutusta, työkokemusta ja hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, esimiehen tuen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi! Lisäksi tarjoamme työsuhdematkalippuedun sekä useita muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Henkilöstöravintola on avoinna arkisin, mutta kahvilassa työskennellään myös viikonloppuisin. Ennen työn aloitusta sinun tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.


Tehtävä alkaa 05.08.2019 tai sopimuksen mukaan.Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!


 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko, jaksotyöaika
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ravintolapäällikkö Minna Juuti-Lipponen
p. 09 310 27171
arkisin klo 9.00 - 11.00
 
 
 Hae paikkaa