Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Olemme mukana 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja hoidamme myös siivous- ja logistiikkapalveluja. Kehitämme ja tuotamme puhelin- ja hyvinvointipalveluja Helsingin kaupungin virastoille ja liikelaitoksille sekä tuemme kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla. Tarjoamme parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle "Parasta yhdessä” – arvolupauksen mukaisesti. Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja työllistämme noin 1500 henkilöä. Kokemusta meillä on ruokapalveluiden hoitamisesta jo 100 vuoden ajan.
 
Ruokapalveluvastaava, Stadin ammattiopisto, Sturenkatu
 
Työavain 26-101-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 14:00
Stadin ammattiopisto, Palvelukeskus Helsinki , Sturenkatu 18-22 00510 Helsinki
Palvelukeskus Helsinki, Monipalvelut
Keittiöala
 
Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki hakee ammattitaitoista ruokapalveluvastaavaa Stadin ammattiopisto Sturenkadulle Vallillaan.

Toimipaikassa ruokailee päivittäin noin 600-700 asiakasta, lisäksi talossa on kahvilatoimintaa. Työtehtäviisi kuuluu operatiivisen työn organisointia, ruuan valmistamista/kuumennusta, asiakaspalvelua sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Odotamme sinulta alan koulutusta, erityisruokavalioiden tuntemista, muutaman vuoden alan työkokemusta ja hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tiimiimme sopii reipas, tarkka, organisointitaitoinen ja yhteistyökykyinen joukossa viihtyvä tiimipelaaja, joka osaa kannustaa työtovereita parhaaseen työsuoritukseen. Olet asiakaspalveluhenkinen etkä pelkää toimia muuttuvissakaan tilanteissa. Hyvän ruuan tarjoaminen on sinulle sydämen asia ja pidät työskentelystä nuorten parissa. Tietokoneen käyttö on sinulle luontevaa ja opit järjestelmät nopeasti.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, esimiehen tuen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Helsingin kaupungilla, KVTES:n mukaiset pitkät lomat sekä muut Helsingin kaupungin kattavat henkilöstöedut.

Työ alkaa 05.08.2019 tai sopimuksen mukaan.


Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö, jonka toivotamme tervetulleeksi meidän ammattilaisten aurinkoiseen joukkoon tekemään Parasta Yhdessä!Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto.


Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Katso esittelyvideomme ja hae mukaan parhaiden joukkoon!
https://www.youtube.com/watch?v=wind8DpYbiQ&t=2s


Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!
 
 
 
 
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Sini Rantamäki
p. 09 310 64873
arkisin kello 09.00-11.00.
 
 
 Hae paikkaa