Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja, Lännen palvelualueen kotihoitoyksiköt, kesäsijaisuudet, 5 työpaikkaa
 
Työavain 7-826-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 26.04.2019  kello 16:00
Lännen palvelualue, kotihoitoyksiköt , Kitarakuja 4 00420 Helsinki
Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut / Lännen palvelualue
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Vielä on viidelle itsenäisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle lähihoitajalle tai alan opiskelijalle kesäsijaisuutta tarjolla.

Lähipalvelualueidemme tiimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ne ovat avarat ja viihtyisät, ja samasta osoitteesta käsin työskentelee yleensä kahdesta kolmeen tiimiä. Toimitilamme sijaitsevat Laaksossa, Pikku-Huopalahdessa, Munkkiniemessä, Pohjois-Haagassa, Pitäjänmäellä, ja Kannelmäessä.

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Voit myös tehdä työtä osa-aikaisesti. Osalla alueista on käytössä VOIMA- hankkeen mukainen työaika.

Meillä pääset käyttämään hoitajan laaja-alaista ammattitaitoa ja saat mahdollisuuden oppia uutta. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja riittävän perehdytyksen sekä Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkan. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saannissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy, kerron mielelläni lisää.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Tutustu uusiin työnantajasivuihimme ilmoituksen "Lisätietoa" -linkistä tai kopioi selaimeen osoite https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/.
Sivustolla pääset myös kurkkaamaan tarkemmin kotihoitoon ja voit katsoa esimerkiksi kotihoidon työstä kertovia videoita.
 
 
Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Tutkinnon suorittaneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työhön soveltuvat myös lähihoitajaopiskelijat ja sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelijat, jotka ovat kirjoilla oppilaitoksissa läsnä olevana. Lähihoitajaopiskelijalta edellytetään, että ammatillisista tutkinnonosista vähintään hoito- ja huolenpito on hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan palkkaus määritellään opintojen ja osaamisen mukaan. AMK opiskelijoilta edellytetään hyväksytysti suoritettuja lääkeaineopintoja ja vähintään 30 op, ensimmäinen harjoittelu hyväksytysti suoritettuna.
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 2 271,75 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, kaksivuorotyö
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
kotihoidon ohjaaja Susanna Sorjolahti
09 310 47519
susanna.sorjolahti@hel.fi
 
 
 Hae paikkaa